GASTRONOMIA

Germans Roca
Image is not available

El Celler de Can Roca és un restaurant gironí. Té tres estrelles de la Guia Michelin i des del 2009 està entre els millors restaurants del món, ocupant la primera posició en algunes temporades. Els germans Joan, Josep i Jordi Roca són els gerents del restaurant, on desenvolupen un estil de cuina tecno-emocional.

El Celler de Can Roca es un restaurante gerundense con tres estrellas de la Guía Michelin y que desde el 2009 ha estado entre los mejores restaurantes del mundo, ocupando la primera posición en varias temporadas. Los hermanos Joan, Josep y Jordi Roca son los gerentes del restaurante, donde desarrollan un estilo de cocina tecno-emocional..

Image is not available
Santi Santamaria i Puig
Image is not available

Sant Celoni, 1957 - Singapur, 2011 Fou un cuiner català, propietari del restaurant El Racó de Can Fabes, que va ser considerat a principis del segle XXI el millor restaurant d’Espanya. Divulgador gastronòmic, fou escollit vicepresident de Relais & Chateaux i va defensar la cuina tradicional davant les noves tendències de cuina creativa.

Fue un cocinero catalán propietario del restaurante El Racó de Can Fabes, que fue considerado a principios del siglo XXI como el mejor restaurante de España. Divulgador gastronómico, fue elegido vicepresidente de Relais & Chateaux y defendió la cocina tradicional frente a las nuevas tendencias de cocina creativa.

Image is not available
Carme Ruscalleda i Serra
Image is not available

Sant Pol de Mar, 1952 És una cuinera catalana propietària del Restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar i del Restaurant Sant Pau a Tòquio (Japó). És una de les cuineres més innovadores i s'ha convertit en la primera xef d’acumular 7 estrelles Michelin.

Es una cocinera catalana propietaria de los restaurantes Sant Pau de Sant Pol de Mar y Sant Pau en Tokio (Japón). Es una de las cocineras más innovadoras y se ha convertido en la primera chef en acumular 7 estrelles Michelin..

Image is not available
Mey Hofmann
Image is not available

Barcelona, 1947 - 2016
Xef especialitzada en pastisseria i impulsora de l’Escola de Cuina Mey Hofmann, un referent en la cuina barcelonina dels darrers trenta anys. També regentava diversos negocis de restauració a Barcelona i va publicar diversos llibres.

Chef especializada en pastelería, impulsora de la Escuela de Cocina Mey Hofmann, un referente en la cocina barcelonesa de los últimos treinta años. También regentaba varios negocios de restauración en Barcelona y publicó varios libros..

Image is not available
Llibre de Sent Soví
Image is not available

És un receptari medieval d'autor anònim redactat en català cap al 1324. És un dels manuscrits més antics d'Europa en una llengua diferent del llatí, i el primer receptari conegut de cuina catalana, a més de ser un dels receptaris europeus més antics i més influent. Conté més de dues-centes receptes.

Es un recetario medieval de autor anónimo redactado en catalán hacia el 1324. Es uno de los manuscritos en lengua no latina, más antiguos de Europa y el primer recetario conocido de cocina catalana además de ser uno de los recetarios europeos más antiguos e influyentes. Contiene más de doscientas recetas..

Image is not available
Robert de Noia
Image is not available

El mestre Robert és l'autor del receptari català medieval Llibre del Coch que es va usar a la baixa edat mitjana i al Renaixement a la Corona d'Aragó. També la traducció castellana de 1525 va tenir molt d’èxit a Castella. El mestre Robert va escriure el llibre abans de 1491 ja que no coneix les modificacions de menjars prohibits que va fer l'Església aquell any, ni fa cap menció a cap aliment o contacte amb Amèrica..

El maestro Robert es el autor del recetario medieval catalán Libro del Coch, que se usó durante la baja edad media y el Renacimiento en la Corona de Aragón. También la traducción castellana de 1525 tuvo un gran éxito en Castilla. El maestro Robert escribía el libro antes de 1491 ya que no incluye las modificaciones por las prohibiciones de comidas impuestas por la Iglesia ese añon ni hace mención a ningún alimento o contacto de Américal..

Image is not available
Germans Adrià
Image is not available

L’Hospitalet de Llobregat (el Barcelonès) Ferran i Albert Adrià són dos dels cuiners amb més premis i reconeixements del món. En especial, Ferran Adrià com a xef d’El Bulli ha estat considerat el millor cuiner del món. Creador de noves tècniques culinàries, com la deconstrucció, les escumes amb sifó i l'esferificació, se’l considera el millor del món en cuina creativa.

Ferran y Albert Adrià son dos de los cocineros más laureados del mundo. En especial, Ferran Adrià como chef de El Bulli ha sido considerado como el mejor cocinero del mundo. Creador de nuevas técnicas culinarias, como la deconstrucción, las espumas con sifón y la esterificación, se le considera el mejor del mundo en concina creativa.

Image is not available
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider